-TIME-WILL-TELL-

Skrivet 2010-10-30 Kl 20:05:38 i GENERAL

Fira Halloween? HELL NO! Jag har bakat lussekatter och nu sitter jag och sajber-super med en god vän till mig. Ha ha ha!

-BEFORE-I-DIE-

Skrivet 2010-10-29 Kl 01:07:14 i

Bildkälla: okänd

Alla har vi förmodligen listor på saker vi vill göra innan vi dör. En utav mina största drömmar är att fara till Cuba och ryggsäcka runt i minst en månad. Det enda som hindrar mig är pengarna jag inte har, så nu är det dags att börja spara & förhoppningsvis kan jag resa iväg redan nästa år! ♥♥♥


-AND-SKIN-AS-WHITE-AS-SNOW-

Skrivet 2010-10-28 Kl 17:25:19 i


När jag tittar på två-tre år gamla bilder undrar jag vad som flög i mig i somras (och förra sommaren )när jag fick för mig att bli brun. Jag solade som en galning och nu är jag rädd att jag aldrig mer ska blir blek och fin. Förr i tiden använde jag soklskyddsfaktor 100 och skyddade mig från solen så gott jag kunde. Dessutom var jag lite knäpp och använde hårblekning över hela kroppen för att bli ännu blekare. Kanske är det dags att börja igen? Numera skrubbar jag hela mig röd en gång i veckan och sen smörjer jag in mig med en kamomillkräm som skonsamt bleker hyn.

Två utav mina favoritfoton på Dita Von Teese.
Bildkälla: okänd.
Är det bara jag som är besatt utav att vara blek?

-YOURS-TO-KEEP-

Skrivet 2010-10-27 Kl 18:31:32 i GENERAL

Oh dear. Karln min for iväg på biodejt för två timmar sedan. Så fort han låste dörrn började jag irra runt som en halshuggen höna och hallucinera chokladkakor & bakelser. Jag lyckades inte motstå frestelsen så nu har jag en kladdkaka i ugnen.


Jag har laddat Sex & the City och ska mysa under en filt när kakan är klar. Mumma vad gott det ska bli!
Följ min blogg med bloglovin

-I'LL-TRY-ANYTHING-ONCE-

Skrivet 2010-10-27 Kl 02:54:40 i


Angelique Houtkamp.
En dam som får mig att resa tillbaka till 1920-talet bara av att titta på hennes målningar. Hon är en utav mina favoritkonstnärer, plus att hon är otroligt inspirerande. Många utav mina tatueringsplaner kommer från idéer jag fått från hennes work of art.


Fotografierna är tagna från Angelique Houtkamps bok 'Tattoo Darling'.Like what you see? Kolla in hennes hemsida här!

-GOING-OVER-THE-HILLS-FOR-GOOD-

Skrivet 2010-10-26 Kl 18:20:39 i GENERAL

Den här ekonomiska situationen är inte alls rolig här hemma. Inte för en mätt mages skull, utan rädslan att inte kunna betala hyran nästa månad. Det är lätt att tänka tillbaka på tider då man haft jobb. Varför gjorde jag inte si & varför gjorde jag inte så? Det är lätt att vara eftersmart. Jag känner mig rätt misslyckad som människa just nu.. Hur kommer man upp på fötterna igen?

-I-GAVE-YOU-ALL-

Skrivet 2010-10-25 Kl 17:06:44 i GENERAL

Hungerkänslan. Det var längesedan jag inte åt mer än en gång om dagen. Min mage har vant sig vid att för det mesta vara mätt & nu när våra pengar är slut, skriker den. Ett bra sätt att gå ner i vikt - bli fattig. Ha ha ha..

-I'M-CHASING-ROUND-TRYING-TO-POP-THEM-ALL-THE-TIME-

Skrivet 2010-10-25 Kl 01:40:09 i GENERAL

Det var en underlig morgon att vakna må jag säg. Vad jag vet så har inte någon utav våra grannar småungar, men imorse var det någon som gallskrek och skrek så jag höll på att mista mitt huvud. Sedan fick jag för mig att det var första advent och att jag inte hade några ljus att tända. Inte lätt när det är svårt! Ha ha ha!

-DISCARD-THE-OLD-AND-IN-WITH-THE-NEW-

Skrivet 2010-10-24 Kl 01:52:37 i GENERAL

Nystart. Jag vet inte riktigt varför men det passar bra nu tycker jag. Ända sedan jag slutade jobba på sushin har det känts som att jag varit påväg nerför ett bottenlöst hål. Det gör det nu också, fast inte lika mycket. Biffy drog upp mig på spelningen i torsdags. Det är så svårt att förklara, ungefär som när man träffar någon man verkligen gillar. Minns bara en känsla. En fin sådan.

Marmaduke Duke - Simon Neils andra musikaliska mästerverk till band.
Bildkälla okänd.