1222.

Skrivet 2011-11-05 Kl. 13:00:22 i Mobilbög

vignette_1320492 (MMS)

Hallå eller!? Jag är utan dator & internet denna helg så ni får stå ut med halvkassa mobilinlägg.. som vanligt dåråå! Tänkte visa er min cancerknöl & droppa två frågor till er också: 1. Vad är det värsta med otrohet enligt er? a. Lögnerna/gå bakom ryggen b. Själva otroheten c. Något annat. 2. Har ni varit otrogen eller.blivit bedragen? Nu vill jag inte att folk ringer eller frågar hur det är fatt, ingenting har hänt med mig och karlslok.. vi är nog stronger than ever. Jag är bara nyfiken då det är så vanligt med sånt nuförtiden.. svara gärna anonymt om ni inte vill avslöja vem ni är.


Postat av: Denise

Jag måste nog säga att det är lögnerna som är det värsta, så A. Fast själva otroheten gör förjävla ont också.

Och ja, mitt ex var otrogen, med en tjej vad jag vet. Sen vet jag inte hur många tecken jag ignorerade innan jag bröt med honom.

2011-11-05 kL 13:13:06
http://magicdez.blogg.se/
Postat av: h a n n a w i l d

halluuu, vad hände med fäjsbokk då?

2011-11-05 kL 14:15:08
http://hannawild.blogg.se/
Postat av: Nicole

1. A, B &C haha jag är en otroligt monogam person när jag är i ett förhållande och förväntar mig att min partner är detsamma. Istället för att vara otrogen så kan man köra öppet förhållande eller vad man nu vill göra. Men det gör ont, man blir fuckad i huvudet av den sortens svikelse(otrohet inte öppet förhållande haha)...jag blev helt förstörd då jag fick reda på att mitt ex hade knullat runt som en tok under vårt förhållande. Speciellt då jag hade sagt åt honom att gå ut och festa och ha kul med sina vänner...och ja...och allt detta fick jag reda på efter jag hade gjort slut av andra anledningar, typ 6 månader efter. Väldans trevligt. Tur att man var 16 så man inte blev totalt jävla bitter haha2. Nej, inte ens lite

2011-11-05 kL 14:16:25
http://theweirdone.blogg.se/
Postat av: Nicole

oooooch WTF vart fan sitter knölen någonstans...jag sätter en femma på att det är en alien!

2011-11-05 kL 14:17:05
http://theweirdone.blogg.se/
Postat av: Annie

1.c att jag skulle känna mig otillräcklig.

2. icke.

2011-11-05 kL 14:27:46
http://anniebrandelid.blogg.se/
Postat av: Emma - I was on the moon. With Steve.

1. Jag tror det är att jag skulle se skiten i huvudet liksom. Att Johnny skulle ha sig med någon annan. Äckligt.2. Jag lyckades bli så satans kanonfull en gång för ett par år sen vilket slutade med att jag tokhånglade med en kille som smickrade ihjäl mig. Det var så obotligt korkat och jag mådde som en röv. Jag berättade det direkt för jag skulle aldrig kunna hålla skiten hemligt. Nej fy, det var awful. Just awful.

2011-11-05 kL 15:12:59
http://onthemoonwithsteve.blogg.se/
Postat av: r o c k z

1. A, B OCH C här. Hatar allt som har med otrohet att göra! Det är verkligen så jävla vidrigt. Aldrig varit me om det dock.. Och hoppas jag slipper!

2. Nevaaaah! Åter igen: det är vidrigt! Jag skulle bli totalt förkrossad.

2011-11-05 kL 16:07:03
http://rockzie.blogg.se/
Postat av: Josefin

Rent allmänt är väl det värsta bristen på respekt. Tycker att det är så vidrigt respektlöst mot både partnern och den otroheten "sker" med.Jag har blivit bedragen flera gånger, i mitt första förhållande två gånger, vad jag vet. Första gången var han full och strulade + lite till med en annan tjej. Då var han så himla förkrossad över det så jag förlät honom, andra gången hade han, som han sa, "glömt bort" mig och spenderade en hel helg med en tjej på ett event, folk som såg dem sa att de "såg så himla kära ut" och "var så söta tillsammans" de sov tillsammans men enligt honom gjorde de ingenting fysiskt, därför tyckte han inte att det var så farligt. Vad jag minns bad han knappt om förlåtelse och tyckte mest synd om tjejen han varit med. Fast jag tycker nog att sista gången var värre ändå.

2011-11-05 kL 16:51:45
http://todaysvomit.blogg.se/
Postat av: Mary

Usch. Jag hatar otrohet. Det är bland det värsta som finns i hela världen. Det finns liksom inga ursäkter till det. Jag svarar B på dina alternativ. Jag tycker att är man otrogen har man varken respekt för förhållandet eller att man älskar personen så djupt som man trott. Sen det här med att; ska man förlåta? Jag har förlåtit otrohet när jag var yngre, men jag vet inte om jag skulle göra det idag. Jag skulle bli så äcklad av att veta om det och jag skulle inte kunna se på min pojkvän med samma ögon som jag gjort tidigare. Sen tror jag att man kan älska en person - och vara otrogen. Är det något som saknas i förhållandet? Varför var personen otrogen? Kan vi göra något åt det?Men helt seriöst. Alla flickor där ute. Stå på er och låt er inte bli behandlade som skit. Jag vet att det finns killar där ute som är otrogna varje lördagkväll och det är fel, fel, FEL. Otrohet är skit och blir vi drabbade av det så ÄR vi värda något bättre. Punkt slut.Förlåt darling, nu skrev jag en novell i din blogg. Men det är ett starkt ämne. Hoppas allt är bäst med dig såhär en fin söndag. Puss finis.

2011-11-06 kL 11:07:34
http://www.mariahellsing.se
Postat av: ILoveMandy

1. Allt. Tänken på att någon annan rört MIN man. Tanken på att MIN man rört någon annan. Tanken på att MIN man ens lekt med tanken på att röra någon annan. Sveket, skammen, illamåendet, att inte räcka till, och så ilskan, känslan av att bara vilja mörda nån... Jag är så jävla skittrogen själv och ger allt i kärlek så jag skulle fan dö om min man vore otrogen. Vilket han aldrig skulle vara. Men så säger väl alla (fast jag vet det). W/e. Vore bättre om alla bara var oskulder tills man gifter sig för jag hatar tanken av honom med en annan tjej över huvud taget.2. Never ever!

2011-11-08 kL 10:31:18
http://ilovemandy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
bloglovin

Till bloggens startsida
Trackback