1174.

Skrivet 2011-10-20 Kl. 09:52:00 i KLÄDER/SKOR/WHATEVER

Jag har tappat min tidsuppfattning. Trodde det var tisdag, men helvete det är torsdag! Nu förstår jag varför alla jämt ska skriva  vad det är för dag på fisbok när de vaknar.. de är like fucked upp i huvudet som jag är nu...? En till fail denna morgon är väl att jag två timmar efter jag vaknat inser att min huvudvärk uppstått på grund av NO COFFEE IN THE HEAD! Najnajnaj, nu är det dags att fara ut på en promenad och andas lite friskluft innan jag loosar maj majnd!
För övrigt blev jag så chockad igår att H&M hade fina saker igen så nu har jag satt ihop en hel outfit som inte är så fancy men helvete så höstmysig att jag bara vill lägga mig ner i fosterställning och lukta på pälsmössan.


Postat av: Josefin

sv: Det har ju funkat tills nu liksom. Leggat mig på banken, när jag åkt tåg, skrivit kontrakt på lägenhet ooooch så vidare med ogiltigt leg, så egentligen borde det ju inte vara någon fara, sällan någon kollar giltighetstiden liksom. Men det skulle ju vara så snopet då man väl sitter där med en massa annat folk och ska skriva, när jag dessutom betalat för det. Så ba, nä du får gå :PPPPP Men jag får hoppas på det bästa.

2011-10-20 kL 13:02:29
http://todaysvomit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
bloglovin

Till bloggens startsida
Trackback